Terapi partnere dhe familjare – një video sesion 90 minuta

2,400 ден 90 minutave

Terapi partnere dhe familjare – një video sesion 90 minuta

Zgjidhni terapist  dhe caktoni takim për juve ose fëmijën tuaj.

Category

Përshkrim I shërbimit

Terapia partnere mund tju ndihmojë nëse duoni:

 • Ta përmirsoni komunikimin e ndërsjellë
 • Të kuptoni më mire vetëveten dhe partnerin tuaj
 • Da ktheni ose përmirsoni intimintetin në martesë
 • Ti përputhni aktivitetet e cdoditshme
 • Të përmirsoheni si prindër
 • Të përputheni në mardhënien thuaj ndaj fëmijëve
 • Të tejkaloni tradhëti
 • Ta ruoni martesën tuaj
 • Të vendosni vall të divorcoheni
 • Ta tejkaloni më lehtë divorcin
 • Mos I shkaktoni dhimbje vetëvetes