Do të jete më mirë! Terapi partnere Na lejoni tju ndihmojmë të zbuloni vetëveten. Programet Terapi individuale

Platforma e parë onlajn për psihoterapi në gjuhën maqedone dhe gjuhën shqipe.

Platforma për psihoterapi onlajn e Psihomedika mundëson ndihmë psikiatrike dhe psikologjike ne mënyre diskrete dhe të sigurtë.

Mjekët të cilët punojne në platformën kanë licencë për punë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Terapistët tanë

Projekti mbështetet nga:

Nëse jeni në krizë dhe keni frikë për jetën tuaj –mos e përndorni këtë faqe , thini ndihmë të shpejtë 194 ose drejtohuni në entin shëndetsor më të afërt.