Индивидуална терапија

Кога ви е најпотребно да работите на себе, ова е вистинскиот начин.

Од удобноста на вашиот дом, во движење, од работно место, без губење на време во патување, кога вам најмногу Ви одговара, терапевтот е тука за вас.

Одберете терапевт и закажете термин за Вас или за Вашето дете

Индивидуална терапија со психолог / терапевт

Индивидуална терапија со доктор психијатар / невропсихијатар

Ако сте во криза и се плашите за својот живот - немојте да ја користите оваа страница, повикајте брза помош 194 или обратете се во најблиската здравствена установа до вас.