Индивидуална психотерапија – 4 x Видео сесии x 50 минути

4,990 ден 50 минути

4 x Видео сесии со одбран терапевт во траење од 50 минути. Четирите сесии може да ги искористите во траење од 6 месеци.

Одберете терапевт и закажете термин за првата сесија

Опис

Кога ви е најпотребно да работите на себе, ова е вистинскиот начин.

Од удобноста на вашиот дом, во движење, од работно место, без губење на време во патување, кога вам најмногу Ви одговара, терапевтот е тука за вас.

Направете нешто убаво за себе или за своето дете.

Одберете терапевт и закажете термин