Индивидуална терапија со психијатар – Видео сесија x 50 минути

1,990 ден 50 минути

Видео сесија со одбран терапевт во траење од 50 минути.

Одберете терапевт и закажете термин

Опис

Кога ви е најпотребно да работите на себе, ова е вистинскиот начин.

Од удобноста на вашиот дом, во движење, од работно место, без губење на време во патување, кога вам најмногу Ви одговара, терапевтот е тука за вас.

Направете нешто убаво за себе или за своето дете.

Одберете терапевт и закажете термин

Ако сте во криза и се плашите за својот живот - немојте да ја користите оваа страница, повикајте брза помош 194 или обратете се во најблиската здравствена установа до вас.