Партнерска и семејна терапија – 4 x Видео сесии – 4 x 90 минути

8,600 ден 90 минути

Партнерска и семејна терапија – пакет 4 видео сесии (4 пати х 90 минути)

Одберете терапевт и закажете го првиот термин

Опис

Партнерската терапија може да ви помогне доколку сакате:

  • Да ја подобрите комуникацијата
  • Подобро да се разберете себеси и партнерот
  • Да ја вратите или подобрите интимноста во бракот
  • Да се усогласите во секојдневните улоги и активности
  • Да се подобрите како родители
  • Да се усолгасите во вашиот однос кон децата
  • Да надминете неверство
  • Да одлучите дали да се разведете
  • Полесно да го поминете процесот на развод
  • Да го зачувате бракот
  • Да прекинете да си нанесувате болка

Ако сте во криза и се плашите за својот живот - немојте да ја користите оваа страница, повикајте брза помош 194 или обратете се во најблиската здравствена установа до вас.