Образование:
2002 – 2006Средно медицинско училиште Др. Јован Калаузи Битола – Лабораториски техничар
2006 – 2010Дипломиран психолог – Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ Битола
2012 – 2014Последипломски студии; Магистер по клиничка и советодавна психологија на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ Битола
Работно искуство:
2022 –Професор по психолошки предмети во ДСУ Спортска Академија Битола
2021 – 2022Психолог во ПЗУ Психомедика Битола
2018 – 2019Психолог во Центар за образование и компјутерски инженеринг Битола

Завршена пракса:

Лиценциран Психолог во Комора на психолози на Република Северна Македонија

Клиничка болница Др. Трифун Пановски Битола – Детско одделение

Клиничка болница Др. Трифун Пановски Битола – Нервно одделение

Центар за ментална хигиена

Здравствен дом Др. Хаим Абраванел Битола – Советувалиште за здраво

Центар за јавно здравје Битола

Ако сте во криза и се плашите за својот живот - немојте да ја користите оваа страница, повикајте брза помош 194 или обратете се во најблиската здравствена установа до вас.