Образование:
Октомври 2013 Дипломиран Психолог Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Филозофски факултет, Скопје
Работно искуство:
Март 2020 – Психолог и семеен советник во “Здружение за поддршка на деца и
семејства со атипичен развој Хармоничен свет “ – Битола
Април 2019 – Декември 2020 Проект „In4Child“ спроведен од Универзитет „Св.Климент Охридски“ Висока медицинска школа- Битола.
(Едукација, реинтеграција, ресоцијализација, враќање во училиште, едукација и
развивање на животни вештини на деца кои живеат и питачат на улица,
ранливи групи деца)
2017 – 2019 Психолог во приватна установа за деца-“ Детска градинка Твити” –
Битола
2014 – 2020 персонален и образовен асистент на дете со аутизам во Основно
училиште д-р ”Трифун Паносвки” во Битола
2014 – 2018 работа како терапевт на деца со аутизам во “Центар за деца со
аутистичен спектар на нарушувања Марко Поло” – Битола
Декември 2012 – Март 2013 Истражување на јавно мислење на проект истражување за Европска Унија на територијата на Македонија, нарачана од Агенција за истражување Галуп, Будимпешта, Унгарија
Октомври 2011 – Ноември 2011 Волонтерска работа во СОС детското село – Скопје
Обуки:
Едукант во четврта (последна) година за Системска и Семејна психотерапија при Институт за Системска и семејна пракса Алтернатива – Скопје

Viagra Generika, auch bekannt als Sildenafil, ist ein weit verbreitetes Medikament zur Behandlung von erektiler Dysfunktion. Es funktioniert, indem es den Blutfluss zum Penis erhöht und so eine Erektion erleichtert. Heutzutage können Sie Viagra Generika online kaufen. Eine zuverlässige Option wäre farmaciajuanmarimon.com. Denken Sie daran, immer die Anweisungen sorgfältig zu befolgen und Ihre Gesundheitsdaten zu berücksichtigen, um potenzielle Risiken zu minimieren.

Il Tadalafil 20mg è un farmaco efficace per il trattamento della disfunzione erettile. Funziona aumentando il flusso sanguigno verso il pene, facilitando così l’erezione. Attualmente, l’acquisto di Tadalafil online sta diventando sempre più popolare per la sua efficacia e convenienza. Una opzione sicura e affidabile per comprare Tadalafil al miglior prezzo è disponibile su clinicasturrionmonescillo.com. È sempre importante seguire le istruzioni di dosaggio per evitare possibili effetti collaterali.

Ако сте во криза и се плашите за својот живот - немојте да ја користите оваа страница, повикајте брза помош 194 или обратете се во најблиската здравствена установа до вас.